Üniversite öğrencilerine eğitim desteği başvuruları başladı

Üniversite öğrencilerine eğitim desteği başvuruları başladı

Körfez Belediyesi'nin lisans bölümünü kazanarak ilk kez kayıt yaptırıp eğitime başlayan 1. sınıf öğrencilerine vereceği eğitim desteği için başvurular...

Körfez Belediyesi'nin lisans bölümünü kazanarak ilk kez kayıt yaptırıp eğitime başlayan 1. sınıf öğrencilerine vereceği eğitim desteği için başvurular başladı.

Körfez Belediyesi, üniversite yeni başlamış öğrencilere eğitim desteğinde bulunuyor. 16 Ekime kadar başvurular devam edecek ve öğrencilere tek seferde 3 bin TL eğitim desteği sağlanacak. Eğitim desteğinden yararlanmak isteyen öğrenciler, 16 Ekime kadar belediyenin internet sayfası üzerinden başvuru yapabilecek. Eğitim desteğinden devlet üniversiteleri ile Türkiye de bulunan vakıf üniversitelerine tam burslu olarak yerleşen, kendisi veya ailesi Körfez'de ikamet eden, 22 yaşından gün almamış öğrenciler faydalanabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.