Selçuk Üniversitesi ve İstanbul Grande Airport Arasında Havacılıkta Dev İş Birliği

Selçuk Üniversitesi ve İstanbul Grande Airport Arasında Havacılıkta Dev İş Birliği

SÜ Sivil Havacılık Yüksekokulu ile İstanbul Grande Airport arasında imzalanan protokolle öğrencilere eşsiz iş deneyimi ve istihdam fırsatları sunulacak.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sivil Havacılık Yüksekokulu, dünyanın en önemli havalimanlarından biri olan İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İstanbul Grande Airport (İGA) ile önemli bir ortaklık protokolü imzaladı. Protokol, öğrencilere uygulamalı eğitim ve istihdam imkanı sağlayarak havacılık sektöründe kariyer yapmalarına olanak tanıyor.

SÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, iş birliği protokolünün üniversite - sanayi iş birliği faaliyetlerini güçlendirmek adına önemli bir adım olduğunu belirterek, protokolün hayata geçmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Süleyman Neşeli ise, İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi olan İGA ile yapılan protokolü öğrenci hareketliliği, staj ve istihdam imkanları açısından Konya'da havacılık sektörü için önemli bir iş birliği olarak değerlendirdi.

Prof. Dr. Neşeli, iş birliği kapsamında SÜ Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencilerine staj ve istihdam sürecinde eşit şartlara sahip öğrenciler arasında öncelik imkanı sağlanacağını, ayrıca İGA yöneticileri tarafından öğrencilere İstanbul'da uygulama eğitimi verileceğini açıkladı. Bu protokolün, öğrencilere sektördeki pratik deneyimlerini artırma ve Türkiye'nin nitelikli iş gücüne katkı sağlama yolunda önemli bir adım olduğu vurgulandı.

Selçuk Üniversitesi ve İstanbul Grande Airport Arasında Havacılıkta Dev İş Birliği

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.