Türkiye'nin Gözü Kulağı Konya'da Olacak

Türkiye'nin Gözü Kulağı Konya'da Olacak

Galatasaray, kendi saha ve seyircisi önünde 10 kişi kaldığı mücadelede Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Herkesin aklına ise Ahmet Çakar'ın Konyaspor sözleri geldi.

Şampiyonu Konyaspor Belirleyecek! Ahmet Çakar'ın o Sözleri Akıllara Geldi

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışındaki rakibi Galatasaray'ı 10 kişi kaldığı mücadelede 1-0 geçerek şansını son haftaya bıraktı. Galatasaray ise önüne gelen fırsatı adeta eliyle Fenerbahçe'ye kaptırdı.

Konyaspor'u yakından ilgilendiren bu mücadele sonrası hesaplar yeniden yapıldı. Konyaspor'un ligde kalması ve Galatasaray'ın şampiyon olması için iki takıma da 1'er puan gerekiyor.

FENERBAHÇE ŞAMPİYONLUĞU EVİNDE KUTLAYABİLİR

Son hafta mücadelesinde Fenerbahçe, kendi sahasında ligden düşmesi kesinleşen İstanbulspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe, maçı kazandıktan sonra Konya'dan gelecek haberi bekleyecek.

GALATASARAY AVANTAJLI AMA KONYASPOR SIKINTILI

Konyaspor, ligde kalmayı son haftaya bıraktı. 1 puana ihtiyacı olan yeşil beyazlılar Galatasaray'ı bekliyor. Galatasaray'ın mücadeleyi kazanması durumunda Konyaspor, Ankaragücü, Gaziantep ve Hatayspor'un maçından alınacak skorları bekleyecek.

Konyaspor'un kazanması durumunda Galatasaray şampiyonluktan olacak. Fenerbahçe'nin ise istanbulspor'u yenmesine kesin gözüyle bakılıyor.

AHMET ÇAKAR'IN SÖZLERİ HATIRLANDI

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'dan gündeme bomba gibi düşen bir açıklama gelmiş ve Galatasaray'ın son hafta şampiyonluğu kaybedeceğini iddia etmişti. Ahmet Çakar, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını söyleyerek ilginç bir senaryo paylaştı. Farklı bir senaryo ortaya çıktı. Ancak Çakar, şunları söylemişti:

"RAMS Part'ta oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe maçı berabere bitecek. Galatasaray son hafta oynanacak Konyaspor'da şampiyonluğu kaybedecek. 2006 yılındaki Denizlispor maçını unutmayın..."

SÜPER LİG 38. HAFTA

Konyaspor-Galatasaray
Trabzonspor-Ankaragücü
Pendikspor-Gaziantep
Hatayspor-Rizespor
Karagümrük-Samsunspor
Alanyaspor-Antalyaspor
Fenerbahçe-İstanbulspor
A.Demir-Başakşehir
Kasımpaşa-Beşiktaş
Sivasspor-Kayserispor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.