Hesap döndü, sap döndü: Konyaspor'un Kaderi İlhan Palut'un Elinde

Hesap döndü, sap döndü: Konyaspor'un Kaderi İlhan Palut'un Elinde

Konyaspor, konuk olduğu Kayserispor'la 2-2 berabere kalarak ligde kalma şansını zora soktu. Yeşil beyazlıların kaderi takımdan gönderilen İlhan Palut'un eline verildi.

Süper Lig'in son haftası öncesi Kayserispor'a konuk olan Konyaspor, sahadan 2-2'lik skorla ayrıldı ve puanını 41'e çıkardı. Yeşil beyazlılar bu skorla Kayserispor'un ligde kalmasını sağladı. Son haftada Galatasaray'la oynayacak Konyaspor, Hatayspor'un İlhan Palut'un takımı Rizespor'la oynayacağı maçı da yakından takip edecek.

LİGDEN DÜŞEN TAKIMLAR

İstanbulspor'un haftalar öncesinde düştüğü Süper Lig'den düşmesi kesinleşen diğer takımlar Pendikspor ve Karagümrük oldu.

İHTİMALLER NELER?

Gaziantep, Hatayspor, Ankaragücü ve Konyaspor’un 41 puanda buluşması halinde Gaziantep lige veda edecek.

Hatayspor, Ankaragücü, Konyaspor’un 41 puan alması halinde Ankaragücü ligden düşecek.

Hatayspor kendi evinde Rizespor’la, Konyaspor kendi evinde Galatasaray’la, Ankaragücü ise deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

KONYASPOR'A 1 PUAN YETİYOR

Son haftada Galatasaray'la oynayacak Konyaspor'un sahadan en az 1 puanla ayrılması gerek. Gaziantep, Hatayspor ve Ankaragücü'nün kazanması ve Konyaspor'un mağlup olması durumunda Konyaspor, lige veda edecek.

ilhan-palut-konyaspor.jpg

KONYASPOR'UN KADERİ İLHAN PALUT'UN ELİNDE

Konyaspor'dan olaylı bir şekilde gönderilen teknik direktör İlhan Palut, Rizespor'un başında. Palut, Hatay doğumlu. Bu durum Konyasporlu taraftarların da en çok üzerinde durduğu konuların başında geliyor. 50 puanda bulunan Rizespor son 5 haftadır maç kazanamıyor.

Son Haftanın Maçları Şu Şekilde:

Konyaspor-Galatasaray
Trabzonspor-Ankaragücü
Pendikspor-Gaziantep
Hatayspor-Rizespor
Karagümrük-Samsunspor
Alanyaspor-Antalyaspor
Fenerbahçe-İstanbulspor
A.Demir-Başakşehir
Kasımpaşa-Beşiktaş
Sivasspor-Kayserispor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum