ASKON’dan Konyaspor’a Destek Çağrısı: 44 Şubede Satılacak

ASKON’dan Konyaspor’a Destek Çağrısı: 44 Şubede Satılacak

ASKON Konya Şubesi, Konyaspor markalı ürünlerin yaygınlaşması için iş dünyasına çağrıda bulundu.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi, Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker’in Konyaspor markalı ürünlerin kullanımını artırmaya yönelik çağrısına destek verdi. Sarıyer Konyaspor Projesi’nin kulübün marka değerine büyük katkı sunduğunu belirten ASKON yönetimi, tüm iş dünyasını şehrin ortak markası etrafında kenetlenmeye davet etti.

"Restoranlarda Konyaspor Markası Tercih Edilmeli"

ASKON Konya Şube Başkan Yardımcısı ve Nokta Yemek sahibi Ramazan Gümüş, Konyaspor ürünlerinin günlük tüketimde daha fazla yer bulması gerektiğini vurguladı. Gümüş, toplu yemek ve restoran işletmelerinde bu ürünlerin tercih edilmesinin kulübe somut bir finansal destek sağlayacağını ifade etti.

44 Şubede Konyaspor Ürünleri Yer Alacak

Selçuklu Tulumbacısı sahibi ve ASKON Konya Başkan Yardımcısı Tarık Bölükbaşı, projeye katılan kurumları tebrik ederek destek sözü verdi. Bölükbaşı, markalarının 44 şubesinde Konyaspor markalı ürünleri tüketicilerle buluşturmaya hazır olduklarını ve tüm yerel işletmelerin bu harekete katılması gerektiğini belirtti.

Kalite ve Gıda Güvenliği Vurgusu

Gıda Mühendisleri Odası Başkanı ve ASKON Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Ada ise şehir aidiyetinin önemine dikkat çekti. Ada, Konyaspor markalı ürünlerin kalite ve gıda güvenliği standartları korunarak çeşitlendirilmesinin geniş kitlelere ulaşmada kritik rol oynayacağını söyledi.

Projenin paydaşlarından Merker Grup Gıda’ya teşekkür eden ASKON Konya Şubesi, Konyaspor’un yalnızca bir spor kulübü değil, şehrin ortak kimliği olduğunun altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.