Tekden Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı Klinikleri akşamları da hizmette

Tekden Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı Klinikleri akşamları da hizmette

Özel Denizli Tekden Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniklerinde poliklinik saatlerini uzatarak akşam...

Özel Denizli Tekden Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniklerinde poliklinik saatlerini uzatarak akşam saatlerinde de hizmet vermeye başladı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Vefa Mirzaliyeva akşam saat 21.30'a kadar poliklinik hizmeti verecek. Akşam polikliniği hakkında konuşan Uz.Dr. Vefa Mirzaliyeva ," Ailelerimiz mesaileri ve gün içinde ki yoğun tempoları sebebiyle gündüzleri çocuklarını getirmek konusunda zorlanıyordu. Bizde bu konu da biraz daha esnek davranarak,akşam kliniği yapmaya karar verdik. Böylece ailelerimiz hastaneye gelmekte zaman sıkıntısı yaşamayacak ve tedavilerini ertelemeyecek. Bu konuda ailelerimiz ve çocuklarımız için hafta içi her gün 21.30'a kadar hastanemizde hizmet vereceğim" dedi. Özel Denizli Tekden Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'nde hasta kabulüne başlayan Op.Dr. Murat Gökhan Kınaş, Akşam saat 20.00'a kadar hasta kabulüne devam edecek. Kadın hastalıklarına ve doğuma dair tüm teşhis ve tedavilerin hastanemizde yapılma imkanı olduğunu belirtmek isterim diyen doktor Murat Gökhan Kinaş," Çalışan kadınlarımız yoğun tempo ve mesai zamanlarından dolayı sağlık kontrollerini erteleyebiliyorlardı. Bu sebepten dolayı, bizde çalışma saatimizi uzatma kararı aldık. Kadın hastalıklarına ve doğuma dair tüm işlemleri hastane olarak yapıyoruz. Bir çok kadın hastalıkları erken teşhis ile kolay ve rahat bir şekilde aşılabiliyor. Fakat kadınlarımız gün içinde ki yoğunluktan, çalışan kadınlarımızda mesaileri sebebiyle sağlık konularını erteleyebiliyorlardı. Ancak kadın hastalıklarında, birçok hastalık erken teşhis ile kolayca tedavi edilebiliyor. Bu yüzden kadınlarımızın sağlıklarını ertelememeleri için Kliniğimizi akşam saat 20.00'a kadar uzattık" ifadelerini kullandı.

"Hastane olarak daima yanınızdayız"

Akşam poliklinikleri hakkında konuşan Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Dr. Şakir Bayur,"Ailelerimizden gelen yoğun talepleri ve ailelerin gündelik mesailer sebebiyle sağlık problemlerini zaman zaman aksatmaları sebebiyle hem Çocuk Hastalıkları Kliniğimizde hem de Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğimizde saatleri akşama kadar uzattık. Bu konuda anlayış gösteren Çocuk Hastalıkları doktorumuz Vefa hanıma ve Kadın Hastalıkları doktorumuz Murat Gökhan beye çok teşekkür ediyorum. Tekden hastanesi olarak daima hastalarımızın yanındayız ve onlara en önemli çözümleri ulaştırmak adına yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışan anne adayları ve ailelerin hem kendi sağlıklarını hem de çocuklarının sağlığını ertelemelerine gerek kalmadı. Biz Tekden ailesi olarak daima buradayız. Denizlimizin ve bölgenin sağlık alanında yeniliklere açık gelişen hastanesi olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Tekden Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı Klinikleri akşamları da hizmette

Tekden Kadın Doğum ve Çocuk Sağlığı Klinikleri akşamları da hizmette

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.