Tarsus’un yolları yenileniyor

Tarsus’un yolları yenileniyor

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına devam ediyor.

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına devam ediyor.

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bahçe, Akşemsettin ve Tozkoparan mahallelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Tarsus'un dört bir yanında devam eden bu çalışmalar, tüm mahallelerde etkisini gösteriyor. Ekipler, bozulan yolların tespiti konusunda titizlikle çalışıyor ve gerekli olan işlemleri gerçekleştiriyor. Zamanla hasar gören yollar sıcak asfalt ve yama çalışmalarıyla onarılıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, her mahalleye ulaşmak için çaba harcadıklarını belirterek, "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Tarsus'un her bölgesinde aktif bir şekilde çalışıyorlar. Bazı mahallelerde çalışmalar tamamlanırken, diğerlerinde devam ediyor. Ekiplerimiz, gece gündüz demeden çalışarak her mahalleye eşit hizmet sunmayı hedefliyorlar. Tarsus'umuzun yolları her geçen gün daha da güzelleşiyor" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler