Rektör, ödül kazanan öğrencilerle buluştu

Rektör, ödül kazanan öğrencilerle buluştu

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda ödül kazanan öğrencilerle bir araya gelerek onları tebrik...

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda ödül kazanan öğrencilerle bir araya gelerek onları tebrik etti.

Rektörlük makamında düzenlenen programa; Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım Özkan Ertürk, İletişim ve Tanıtım Koordinatörü Öğr. Gör. Duygu Özdemir Cömert, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları ve proje danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Evren Günevi Uslu, Öğr. Gör. Murat Uslu ve Öğr. Gör. Oğuzhan Duman ile ödül kazanan öğrenciler Fadime Kırmızı ve Sena Yılmaz katıldı.

Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir; TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda, Görsel Yayıncılık Belgesel Film kategorisinde "Karanlık Bölge" adlı çalışmasıyla, birincilik ödülü kazanan Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü yeni mezun öğrencisi Fadime Kırmızı ile Görsel Yayıncılık Video Haber kategorisinde "Nart'ın Çocukları" adlı çalışmasıyla üçüncülük ödülü kazanan Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 3. sınıf öğrencisi Sena Yılmaz'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Sözbir, akademisyenlerin destekleriyle ödül kazanarak Düzce Üniversitesi'nin adının duyurulmasının büyük prestij olduğunu ifade etti. Düzce Üniversitesi'nin sektörde önemli bir yer edindiğine dikkat çeken Rektör Sözbir, Yönetim olarak desteklerinin artarak devam edeceğini belirterek ödüllerin kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Programda Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir; ödül kazanan öğrenciler ile Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim elemanları ve proje danışmanları Dr. Öğr. Üyesi Evren Günevi Uslu, Öğr. Gör. Murat Uslu ve Öğr. Gör. Oğuzhan Duman'a Düzce Üniversitesi'ne değer kattıkları için teşekkür belgesi takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.