Konya’nın en büyük kapalı tenis kortu 19 Mayıs'ta açılıyor

Konya’nın en büyük kapalı tenis kortu 19 Mayıs'ta açılıyor

Karatay Belediyesi, Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde inşa ettiği dev kapalı tenis kortunu hizmete açmaya hazırlanıyor. Konya'nın spor altyapısına önemli bir katkı sağlayacak olan tesiste, gençlerin ve spor severlerin modern olanaklarla buluşması hedefleniyor.

Konya'nın spor altyapısına büyük bir katkı sağlayacak olan Karatay İlçe Belediyesi, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında temelini attığı ve Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde inşa ettiği kapalı tenis kortunu tamamladı.

4 bin 915 metrekarelik bir arazi üzerine kurulan ve 2 bin 916 metrekarelik bir alanda yer alan tenis kompleksi, şehrin en büyük kapalı tenis kortu özelliğini taşıyor. Tesis, 3 adet tenis kortuyla birlikte soyunma ve dinlenme odaları, kafeterya, teras ve otopark alanı gibi geniş bir hizmet yelpazesine sahip.

Konya’nın en büyük kapalı tenis kortu 19 Mayıs'ta açılıyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yapılan son incelemelerin ardından projenin tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti. Kılca, tesisin gençlerin spor yapma imkanlarını artırmak ve onları sporla buluşturmak amacıyla önemli bir adım olduğunu vurguladı. Ayrıca, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda tesisin hizmete açılması hedefleniyor.

Başkan Kılca, "Karatay Belediyesi olarak Konya'nın ve ilçemizin spor altyapısına hizmet etmeye devam ediyoruz. Gençlerimizin sporla iç içe büyümesini sağlamak için büyük çaba sarf ediyoruz. Tamamladığımız bu tesiste, kaliteli spor yapma imkanlarıyla birlikte milli ve manevi değerlerin öne çıkarıldığı bir ortam oluşturmayı amaçlıyoruz. Şehrimizin en büyük kapalı tenis kortunu ilçemize, şehrimize ve tüm tenis severlere hayırlı olsun" dedi.

Konya’nın en büyük kapalı tenis kortu 19 Mayıs'ta açılıyor

Karatay Belediyesi'nin bu önemli projesi, Konya'nın spor altyapısına yapılan yatırımların devam edeceğini gösteriyor. Gençlerin ve spor severlerin daha modern olanaklarda spor yapmalarına imkan tanıyacak olan tesis, ilçeye ve şehre değer katacak önemli bir merkez olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler