OG’21 Oyun Geliştirme Yaz Kampı Konya'da devam ediyor

Türksat'ın iletişim desteği verdiği OG'21 Oyun Geliştirme Yaz Kampı, Türkiye’nin farklı şehirlerinden 17 yaş üzeri 500'ün üzerinde gencin katılımıyla Konya Beyşehir Gölü kamp alanında devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Dijital Türk Oyunları Platformu ile Bilişim Vadisi Digiage tarafından düzenlenen “Oyun Geliştirme Kampı” Beyşehir kamp alanında sürüyor.

Türksat'ın iletişim desteği verdiği OG'21 Oyun Geliştirme Yaz Kampı, Türkiye’nin farklı şehirlerinden 17 yaş üzeri 500'ün üzerinde gencin katılımıyla Konya'daki Beyşehir Gölü kamp alanında devam ediyor.

Türkiye'nin dijital oyun, animasyon, dijital sinema, genel internet yayıncılığı ve dijital içerik ekosisteminin kurulması kapsamında başlatılan OG'21 Oyun Geliştirme Yaz Kampı, Konya Beyşehir Gölü kamp alanında Türksat'ın iletişim desteğiyle gerçekleşiyor.

Türkiye'nin Dijital Oyun Vadisi kurulacak

Yerli ve yabancı şirketlerin, akademisyenlerin, sektör ustalarının, yatırımcıların, İK, finans, dijital dönüşüm, reklam, tanıtım ve sosyal medya birimlerinin takip ettiği OG'21 Oyun Geliştirme Yaz Kampı ile Türkiye'nin Dijital Oyun Vadisi'nin de kurulması amaçlanıyor.

Sektöre yeni giriş yapan gençler ile kuracakları stüdyolara ve yeni oyun fikirlerine yatırım yapmak isteyen büyük oyun firmalarından temsilcilerin bir araya geleceği kamp organizasyonunun son iki gününde düzenlenecek olan atölye çalışmaları ve yarışmalar Türksat Tanıtım kanalından canlı olarak yayınlanacak. Etkinliğin uydu üzerinden canlı olarak yayınlanmasıyla kamp programı Türksat'ın kapsama alanı içinde kalan diğer ülkelerdeki oyun meraklıları tarafından da takip edilebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.