Medical Point’te 4. kez “JCI” gururu

Medical Point’te 4. kez “JCI” gururu

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, sağlık hizmetlerinin kalitesini belirleyen standartları denetleyen bağımsız kuruluş Joint Commission...

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi, sağlık hizmetlerinin kalitesini belirleyen standartları denetleyen bağımsız kuruluş Joint Commission International (JCI) tarafından 4. kez akredite edildi.

JCI akreditasyonu ile kalitesi tescillenen İEÜ Medical Point Hastanesi, modern altyapısı, deneyimli hekim ve çalışanları ile dünyanın dört bir yanından hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor. Bağımsız kuruluş JCI tarafından 4. kez akredite edilmenin gururunu yaşayan hastane yönetimi, hastalara daha iyi hizmet verebilmek için çıtayı hep yukarılara taşıdıklarını ifade etti. Medical Point Hastaneler Grubu CEO'su Veysi Kubba, "Hastanemiz, bağımsız bir kuruluş olan JCI'ın standartlarını tam olarak karşılayarak 4. kez akredite olmanın gururunu yaşıyor. Uluslararası hasta odaklı ve en itibarlı akreditasyon kuruluşu olan JCI, hastanemizin "hasta odaklı" yaklaşımı için bize rehberlik etmektedir. Kalitenin iyileştirilmesi ve gelişmesi, bizim için temel esaslardandır. Dolayısıyla tüm standartları eksiksiz karşılamamız sonucu başarımız taçlandı. 4. defa akredite edilerek sürdürülebilir başarılarımızı ispatlamanın haklı gururunu yaşıyoruz" dedi.

Medical Point’te 4. kez “JCI” gururu

Medical Point’te 4. kez “JCI” gururu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.