Konya'nın 3 ilçesi birbirine bağlanacak

Konya'nın 3 ilçesi birbirine bağlanacak

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 1 milyar TL'lik köprülü kavşak projesi hızla ilerliyor. Karaman Yolu, Gazze Caddesi ve diğer bölgeleri birbirine bağlayacak bu projenin yüzde 70'i tamamlandı.

Konya'nın 3 İlçesi Birbirine Bağlanıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin altyapısını güçlendirmek ve trafik sorunlarını çözmek amacıyla devam eden köprülü kavşak projelerini denetledi. Toplamda 1 milyar TL'lik bütçeyle yürütülen projeler, şehrin ulaşım ağını önemli ölçüde iyileştirecek.

konya-3-ilce-baglanacak-4.jpg

Taşköprü Alt Geçidi: Şehri Birbirine Bağlayacak

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Taşköprü Alt Geçidi, özellikle Karaman Yolu ile Gazze Caddesi arasındaki trafiği kesintisiz bir şekilde birleştirecek. Altay, projenin yıl sonuna kadar alt taraftan trafiği açmayı hedeflediğini açıkladı.

konya-3-ilce-baglanacak-2.jpg

Trafikte Ciddi Rahatlama Hedefleniyor

Konya'da yoğun trafik akışını rahatlatmayı amaçlayan bu projeler, özellikle Meram, Selçuklu ve Karatay ilçeleri arasındaki trafik akışını düzenlemeyi hedefliyor. Şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu azaltacak bu projelerin tamamlanmasıyla ciddi bir rahatlama bekleniyor.

konya-3-ilce-baglanacak-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.