Belediye hizmet binası kundaklandı

Belediye hizmet binası kundaklandı

Adana'nın Karataş ilçesinde, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gerçekleştirilen saldırıda, Karataş Belediyesi hizmet araçları kundaklandı. Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, saldırıyı sert bir dille kınadı.

Adana'nın Karataş ilçesinde bulunan Karataş Belediyesi hizmet binası, dün gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce gerçekleştirilen bir saldırıya hedef oldu. Saldırganlar, Tuzla Mahallesi'nde bulunan hizmet binasına saldırarak, belediyeye ait iki hizmet aracını kundakladılar.

Belediye hizmet binası kundaklandı

Saldırı sonrası açıklama yapan Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, olayı kınayarak, "Dün gece Karataş Belediyesi Tuzla Hizmet binasına bir saldırı gerçekleştirildi. İki aracımız kundaklanmış, biri tamamen yanmış, diğeri ise hasar görmüştür. Bu saldırıda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamıştır" ifadelerini kullandı.

Başkan Karataş, saldırının sadece kendisine değil, Karataş ve Tuzla halkına yapıldığını belirterek, saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle kınadı. Ayrıca, yapılan saldırı ile ilgili gerekli suç duyurularının yapıldığını ve hukuki sürecin başlatıldığını vurguladı.

Karataş, belediye olarak halka hizmet etme görevlerini aksatmak isteyenlere karşı mücadelelerini sürdüreceklerini ve bu tür saldırıların kendilerini durduramayacağını belirtti. Saldırının ardından güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Belediye hizmet binası kundaklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler