Konya'da Girilemez, Tehlikeli Denen Mahalleye Bakın Nasıl Girdiler

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde suç oranı yüksek olan ve uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen bir mahalleye operasyon düzenledi.

41 Ekip, 2 Çevik Kuvvet Timi, 3 Özel Harekat Timi, 2 Narkotik Dedektör Köpeği, 2 adet Drone ve toplam 180 personelin katılımı ile Karatay İlçesinde bulunan bir mahallede, uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Özel Harekat Polisleri Eşliğinde Eş Zamanlı Baskın

Gerçekleşen operasyonda ekipler tüm mahalleyi ablukaya alarak giriş ve çıkışları kapattı. Ardından belirlenen adreslere Özel Harekat Ekipleri eşliğinde eş zamanlı olarak baskınlar yapıldı.

Uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen adresler, mahalledeki metruk binalar ve boş araziler Narkotik köpekleri eşliğinde didik didik arandı. Yapılan aramalarda: 190 adet Uyuşturucu Hap Maddesi, 2 parça halinde 166 gram Eroin Maddesi, bir kök Kenevir Bitkisi, 25 gram Esrar Maddesi, 2 adet Ruhsatsız Tabanca, bir adet uyuşturucu ticaretinde kullanılan Hassas Terazi ve 3 adet Pompalı Tüfek ele geçirildi.

6 Kişi Tutuklandı

Gerçekleşen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.