Gizlilik ve güvenliğe önem verenlerin yeni tercihi OPPO A74

Gizlilik ve güvenliğe önem verenlerin yeni tercihi OPPO A74

Akıllı telefon dünyasında kapasite ve donanımın yanında gizlilik ve güvenlik en çok sorgulanan özellikler arasında yer almayı sürdürüyor. OPPO'nun A74 modeli gizlilik ve güvenliğe önem verenlerin tercihleri arasında yer alıyor

OPPO'nun A74 modeli başkalarının görmesini istemediğiniz fotoğraf, dosya ya da mobil uygulamalarınızı koruma altına alırken, güvenliğinizi tehdit eden ve acil yardım gerektiren durumlarda da yanınızda oluyor.

Dünyanın önde gelen lider akıllı ürün markası OPPO'nun A74 modeli, şık tasarımı, güçlü şarjı, üstün kamera özellikleri ve yüksek performansı ile dikkatleri üzerine çekerken, başkalarının görmesini istemediğiniz fotoğraf, dosya ya da mobil uygulamalarınızı koruma altına alıyor ve bununla birlikte acil yardım gerektiren durumlarda da güvenliğinizi sağlıyor.

OPPO A74'te yer alan Uygulama Kilidi ile akıllı telefonunuzu birine vermeniz gerektiğinde ya da uygulamalarınıza başkalarının erişmesini istemediğiniz durumlarda şifre korumasına alabiliyorsunuz. Başkalarının bu dosyalara erişimini engellerken, OPPO'nun Özel Kasası'yla özel fotoğraflarınızı, videolarınızı ve dokümanlarınızı saklayabiliyorsunuz.

Eğer fiziksel güvenliğinizi tehdit eden acil bir durum varsa OPPO A74 Tüm Acil Durumlar SOS özelliğini de sizlere sunuyor. Güç tuşuna art arda beş kere basınca acil yardım hizmetleri sunan numaralara ulaşmak için hızla hat buluyor, SOS sinyali gönderebiliyor, önceden belirlenmiş acil durum detaylarını görebiliyor ve akıllı telefonu çağrı cihazına dönüştürebiliyorsunuz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.