’Gençlik Sizin Eseriniz’ projesi çerçevesinde bilgilendirme yapıldı

’Gençlik Sizin Eseriniz’ projesi çerçevesinde bilgilendirme yapıldı

Erzincan'da TEM ekiplerince yeni atanan öğretmenlere yönelik toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden eylemlere ve provokasyonlara karşı duyarlı ve dikkatli...

Erzincan'da TEM ekiplerince yeni atanan öğretmenlere yönelik toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden eylemlere ve provokasyonlara karşı duyarlı ve dikkatli olmalarını sağlamak için seminer verildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğünce "Gençlik Sizin Eseriniz" projesi dâhilinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak ilk ve orta dereceli eğitim kurumlarında eğitim-öğretim veren öğretmenlerin toplumun huzur ve güvenliğine yönelik eylemlere ve provokasyonlara karşı duyarlı ve dikkatli olmalarını sağlamak için Erzincan'a yeni ataması yapılan öğretmenlere yönelik seminer verildi.

Proje çerçevesinde, merkez ve Üzümlü ilçelerinde 166, Otlukbeli, Çayırlı ve Tercan ilçelerinde 97, Kemaliye ve İliç ilçelerinde 30, Kemah ilçesinde 12, Refahiye ilçesinde 27 öğretmen olmak üzere toplam 332 öğretmene seminer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.