Erdemli'deki feci kazada can veren Çağlayan ailesi Konya'da toprağa verildi

Mersin'in Erdemli ilçesinde ‘U’ dönüşü yapmak isterken çöp kamyonu ile çarpışan pikapta hayatını kaybeden Cahit Çağlayan, eşi Zahide Çağlayan, kızları Özlem ve gelinleri Aysel Çağlayan Konya’da dualarla toprağa verildi. Önder Çağlayan'ın tedavisi sürüyor

Mersin'in Erdemli ilçesinde ‘U’ dönüşü yapmak isterken çöp kamyonu ile çarpışan pikapta hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi, gözyaşları içerisinde Konya’da son yolculuğuna uğurlandı.

İbrahim Doğan idaresinde dün meydana gelen kazada, 33 RS 461 plakalı çöp kamyonu, Akdeniz Mahallesi D-400 karayolunda, kavşağa dönmek isteyen 42 AFP 16 plakalı pikapla çarpıştı.

aw031634-03.jpg

Kazada aynı aileden Cahit Çağlayan (78) eşi Zahide (79), kızları Özlem (52) ve gelinleri Aysel Çağlayan (44) hayatını kaybetti. Oğulları Önder Çağlayan (46) ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı.

caglayan-ailesi-cenaze.jpg

KONYA’DA TOPRAĞA VERİLDİLER
Hayatını kaybeden Çağlayan ailesinin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından Konya’ya gönderildi. 4 kişi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yazır Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

KAZA ANI KAMERADA

Mersin’in Erdemli ilçesinde çöp kamyonu ile kamyonetin çarpışması sonucu 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Ölenlerin kimlikleri tespit edilirken, kaza anıda saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Mersin-Antalya D-400 karayolu Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü önündeki kavşakta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Erdemli istikametine seyir halinde olan 33 RS 61 plakalı çöp kamyonu, sağ şeritte bir süre bekledikten sonra kavşaktan dönüş yapmak için hareket eden 42 AFP 16 plakalı kamyonete çarptı.

aw031634-06.jpg

Sürüklenen kamyonette bulunan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Çöp kamyonunun sürücüsü ile kamyonette bulunan 1 kişi kazadan yaralı kurtuldu.

kaza-erdemli.jpg

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından ambulansla ilçe devlet hastanesine kaldırıldı.

kaza-erdemli4.jpg

Kaza yerinde polisin yaptığı inceleme de ölenlerin aynı aileden Cahit,Aysel, Zahide ve Özlem Çağlayan olduğu belirlendi.

kaza-ani.jpg

Öteyandan kaza anı da güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde sağ şeritte yol kenarında bekleyen kamyonetin bir den hareket etmesiyle, çöp kamyonunun önüne çıkması ve kazanın olma anı yansıdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.