Can dostlar sahra hastanesinde şifa buldu

Can dostlar sahra hastanesinde şifa buldu

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çukurca ilçesi Işıklı köyündeki sahra hastanesinde çok sayıda hayvan sağlık...

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çukurca ilçesi Işıklı köyündeki sahra hastanesinde çok sayıda hayvan sağlık taramasından geçirilecek iç ve dış parazit ile kuduz aşıları yapıldı.

Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Işıklı köyündeki sahra hastanesine ekip görevlendirmesi yapılarak dişi ve erkek hayvanlar genel sağlık taramasından geçirilecek iç ve dış parazit ile kuduz aşıları, 2 can dosta ise cerrahi müdahale yapıldı. Hakkari Belediyesinden yapılan açıklamada, "Hastalıklı hayvanların sorunu devam ettiği için belediye başkanımızın görevlendirmesi ile Çukurca ilçemiz Işıklı köyünde kurulan sahra hastanesindeki ikinci görevlendirme ile dişi ve erkek can dost kısırlaştırılarak iç - dış ve kuduz aşıları yapılarak tekrardan doğal yaşam alanlarına bırakılmıştır" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.