Bakan Koca'dan sevindiren açıklama! Türkiye'nin ilk Kovid-19 servisi ve yoğun bakımı kapılarını kapattı

Bakan Koca'dan sevindiren açıklama! Türkiye'nin ilk Kovid-19 servisi ve yoğun bakımı kapılarını kapattı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs vaka sayısının 1000'in altına düşmesinin ardından alınan yeni kararı açıkladı. Türkiye'nin ilk karantina ve pandemi hastanesindeki Kovid-19 servis ve yoğun bakımlarının ihtiyaç kalmadığı için kapatıldığını duyurdu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs vaka sayısının 1000'in altına düşmesinin ardından toplu taşımada 'maske' zorunluluğunun kaldırılması kararının ardından sevindiren bir gelişme daha paylaştı.

Bakan Koca, Türkiye'nin ilk karantina ve pandemi hastanesi olan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Kovid-19 servis ve yoğun bakım alanları artık ihtiyaç kalmadığı için kapatıldığını duyurdu. Hastanede 2 yılı aşkın sürede 11 bin Kovid-19 hastası tedavi edilmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda şu ifadeleri kullandı: Türkiye'nin ilk karantina ve pandemi hastanesi olan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki Covid-19 servis ve yoğun bakım alanları ARTIK İHTİYAÇ KALMADIĞI İÇİN KAPATILDI. Hastanede 2 yılı aşkın sürede 11 bin Koronavirüs hastası tedavi edilmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.