Ereğli'ye 6 saat su yok
Konya Ereğli'de şebeke yenileme çalışması nedeniyle 30 Ekim Cuma günü 6 saatlik planlı su kesintisi uygulanacak.
Konya’nın Ereğli ilçesinde yürütülen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında planlı bir su kesintisine gidiliyor.
Altyapı Yenileniyor
Çömlekçi Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattını güçlendirmek ve daha sağlıklı su akışı sağlamak amacıyla ıslah çalışması gerçekleştirilecek. Bu zorunlu çalışma nedeniyle bölgeye bir süre su verilemeyecek.
Kesinti Saatleri ve Tarihi
Su kesintisi, 30 Ekim 2026 Cuma günü öğleden sonra 13.00 ile 19.00 saatleri arasında uygulanacak. Toplamda 6 saat sürecek olan kesintinin, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte belirtilen saatte sona ermesi planlanıyor.

Tedbir Almayı Unutmayın
Bölgede yaşayan vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına, kesinti saatlerinden önce günlük su ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde önlem almaları önem taşıyor.
