AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

"Millete acılar yaşatanlarla iş birliği içinde olanların mutlaka hukuk önünde hesap vermesi gerekir"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, millete acı yaşatanlarla iş birliği içinde olanların mutlaka hukuk önünde hesap vermesi gerektiğini bildirdi.

Karaaslan, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Samsun'da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, AK Parti'nin süreklilik kadar yeniliğin de partisi olduğunu, bu ikisinin dengesinden başarının geldiğini vurguladı.

Dokunulmazlıklarla ilgili Anayasa değişikliğine de değinen Karaaslan, şunları kaydetti:

"Özellikle teröre karışmış olanlar milletimizin vicdanını yaraladılar. Onu destekleyenler de aynı şekilde. Çünkü biz milletin yanında olmak ve milletin ihtiyaçlarını karşılamak için siyaset yapıyoruz. Bunun için parlamentoda görev aldık. Millete acılar yaşatanlar ile iş birliği içinde olanların mutlaka hukuk önünde hesap vermesi gerekir. Dokunulmazlıkların şu an fezlekesi bulunan tüm milletvekillerini kapsamasıyla ilgili bir samimiyet ve iyi niyet testinden başarıyla çıktık. Buna 'evet' diyenler oldu, 'evet' diyen ama 'hayır' verdiklerini düşündüklerimiz var. Halkın tepkisini hissettiklerinde farklı şekilde davrananlar var. Sonuca odaklanırsak bu samimiyet testinden kimileri kaldı ama AK Parti bu sınavdan başarıyla geçti."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :