Zara'da ihtiyaç sahibi 130 aileye iftar

Zara'da ihtiyaç sahibi 130 aileye iftar

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 130 aileye her gün iftar veriliyor. Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AA muhabirine...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi 130 aileye her gün iftar veriliyor.

Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayında yaşlı, engelli, tek başına yaşayan ve bakıma muhtaç 130 aileye her gün iftar öncesi sıcak yemek dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Bu hizmeti her yıl düzenli olarak verdiklerini belirten Pala, "Gerek gurbette yaşayan, gerekse ilçemizde ikamet eden hayırseverlerimizin maddi ve manevi katkıları ile belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal İşler Müdürlüğümüz kanalıyla 9 mahallemizden 130 vatandaşımıza her gün iftar öncesi sıcak yemek dağıtılıyor." dedi.

Çorba, et yemeği, pilav, cacık ve tatlıdan oluşan iftar menüsünün sefer taslarında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldığını belirten Pala, "Hizmetimiz ramazan ayı süresince devam edecektir." diye konuştu.

Pala, ayrıca Kızılırmak Sosyal Tesisleri'nde bulunan sosyal hizmet binasında halka açık iftar sofrasında günlük 100 vatandaşa iftar vereceklerini ifade etti.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler