Yabancı gazeteciler, 15 Temmuz gazilerini ziyaret etti

Yabancı gazeteciler, 15 Temmuz gazilerini ziyaret etti

ANKARA (AA) - Tarihe ve Milli Birliğe Tanıklık programı kapsamında Türkiye'ye getirilen Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri Basın Heyeti, 15 Temmuz gecesi hayatını...

ANKARA (AA) - Tarihe ve Milli Birliğe Tanıklık programı kapsamında Türkiye'ye getirilen Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri Basın Heyeti, 15 Temmuz gecesi hayatını kaybedenlerin aileleri ve yaralananlar ile bir araya geldi.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından düzenlenen "Tarihe ve Milli Birliğe Tanıklık" programı kapsamında Türkiye'de bulunan Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri Basın Heyeti, başkent Ankara'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak, BYEGM Genel Müdürü Mehmet Akarca'yla görüşen heyet, ardından 15 Temmuz darbe gecesi hedef alınan yerleri ve TBMM'yi ziyaret etti. Heyet, TBMM'de, AK Parti, CHP ve MHP'li milletvekilleriyle bir araya geldikten sonra darbe gecesi hayatını kaybedenlerin aileleri ve gazilerle görüştü.

TRT, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) ve Dışişleri Bakanlığını ziyaret eden Ortadoğu ve Körfez Ülkeleri Basın Heyeti, İstanbul'a gitmek üzere Ankara'dan ayrıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :