TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Kadooğlu:

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Kadooğlu:

"Bu ülke için yatırım yapmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Eğer bizler ürkek davranıp fabrikalarımızı kapatırsak, yatırımlarımızı ötelersek inanın istenilen oyunlar başarıyı elde edecektir"

MALATYA (AA) - Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, "Bu ülke için yatırım yapmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Eğer bizler ürkek davranıp fabrikalarımızı kapatırsak, yatırımlarımızı ötelersek inanın istenilen oyunlar başarıyı elde edecektir." dedi.

TÜRKONFED ve Fırat Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) tarafından Malatya'da bir otelde "KOBİ'ler için Kurumsal Sosyal Sorumluluk" projesi tanıtım toplantısı düzenlendi.

Kadooğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, 6 aydan beri Türkiye'nin her yerine seyahat ettiklerini, sıkıntılı günlerde üyeleriyle buluştuklarını ve sinerji oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Ülkenin geleceğine olan güvenlerinin kendilerini bir arada tuttuğunu ifade eden Kadooğlu, Türkiye'deki ihracatın yüzde 55'inin TÜRKONFED üyelerince gerçekleştirildiğini söyledi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin hemen ardından sokaklara indiklerini ve üzerlerine düşen görevi yaptıklarını kaydeden Kadooğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugün birlik ve beraberlik gündür, kutuplaşmanın değil birleşmenin günüdür. Fikirlerimiz farklıdır ama Türkiye Cumhuriyeti devletinin bayrağının, bağımsızlığının, varlığının bütün dünyada tescili için çalışmak zorundayız. Bunun en büyük bedelini iş dünyası olarak bizler ödüyoruz. Ticaretimizle, sermayemizle ödüyoruz. Bu ülke için yatırım yapmaya devam ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Eğer bizler ürkek davranıp fabrikalarımızı kapatırsak, yatırımlarımızı ötelersek inanın istenilen oyunlar başarıyı elde edecektir."

Konuşmanın ardından projeyle ilgili sunum yapıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler