TOBB e-Ticaret Sektör Meclisi başkanlığına Kantarcı seçildi

TOBB e-Ticaret Sektör Meclisi başkanlığına Kantarcı seçildi

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde, e-ticarette sektörel birliği sağlamak amacıyla kurulan, e-Ticaret Sektör Meclisi başkanlığına...

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde, e-ticarette sektörel birliği sağlamak amacıyla kurulan, e-Ticaret Sektör Meclisi başkanlığına Öğet Kantarcı seçildi.

TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, e-Ticaret Sektör Meclisi ilk toplantısında yapılan seçim sonucunda meclis başkanlığı görevine, internetten alışveriş sitesi eBay'in Türkiye'deki iştirakı GittiGidiyor'un Genel Müdürü Öget Kantarcı getirildi. Kantarcı'nın yardımcılıklarına ise Halil Erdoğmuş, Fevzi Güngör, Sami Güzel, Hakan Orhun ve Merter Özdemir seçildi.

e-Ticaret Sektör Meclisinin, Türkiye'nin önde gelen e-ticaret şirketlerinin, e-ticareti düzenleyen kamu kurumlarının ve e-ticaret derneklerinin temsilcilerinden oluştuğu bildirilen açıklamada, "Kamu ve özel sektörün e-ticaretin gelişmesini sağlayacak politikaların tasarımında birlikte çalışmasına olanak sağlayacak TOBB e-Ticaret Sektör Meclisi, sektörü tam olarak temsil edecek şekilde oluşturuldu. Online kanallar üzerinden ürün ve hizmet satan şirketler, web hizmet sağlayıcıları, kargo şirketleri, ödeme hizmeti sağlayıcıları gibi tüm kesimler mecliste temsil ediliyor." denildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler