Şırnak Güzel Sanatlar Fakültesi Türkiye’de ilk 10 fakülte arasında yer aldı

Şırnak Güzel Sanatlar Fakültesi Türkiye’de ilk 10 fakülte arasında yer aldı

Şırnak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ilk 10 fakülte arasında yer alarak başarıya imza attı.

Şırnak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ilk 10 fakülte arasında yer alarak başarıya imza attı.

Şırnak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, düzenlediği müzik konseri ve resim sergisiyle 2023-2024 akademik açılışını başlattı. Fakülteye yeni kayıt yaptıranların oryantasyonunu sağlamak, hoca ve öğrencilerle tanışıp kaynaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen açılış ve oryantasyon etkinliğine Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Ateş ve çok sayıda akademisyen ile öğrenci katıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen açılış ve oryantasyon etkinliğinde konuşan Prof. Dr. Ateş, Şırnak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin bölgenin parlayan yıldızı olduğunu söyleyerek, "Hocalar ve öğrenciler başarılarıyla Türkiye'nin ilk 10'unda yer aldı. Her yıl GSF tarafından geleneksel hale getirilen Cudi Sanat Sempozyumu, ŞÜ Müzik Festivali ve Cudi Film Festivali gibi etkinliklerin ülke çapında beğeniyle izlenmektedir. Biz, fakültede görev alan bütün hocalarımızla öğrencilerimize en iyi eğitimi vermek için uğraşıyoruz. Öğrencilerimiz de gerek enstrüman kullanma, gerek sesi kullanma ve gerekse de resim alanında oldukça yeteneklidirler. Bizlerin ve öğrencilerimizin gayretiyle güzel sanatlar açısından Türkiye'de ilk on fakülte arasındayız. Bu etmenlerden ötürü yeni gelen öğrencilerimize hoş geldiniz diyorum" dedi.

Konuşmanın ardından müzik bölümü öğrencileri konser verdi, resim bölümü öğrencileri ise resim sergisi yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler