Excalibur'dan 19 Mayıs'a Özel Yüzde 10 İndirim

Excalibur'dan 19 Mayıs'a Özel Yüzde 10 İndirim

Oyun tutkunları ve profesyoneller için özel olarak tasarlanan Excalibur dizüstü bilgisayarları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel indirimlerle kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Excalibur, Güç ve Performans Arayanlara Özel İndirimlerle Karşınızda!

Güç ve performansın vazgeçilmez olduğu günümüzde, Excalibur dizüstü bilgisayarları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'na özel indirimlerle oyun tutkunları ve profesyonellerin ilgisini çekiyor. 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olan bu özel fırsat, Excalibur'un internet sitesindeki tüm ürünlerde yüzde 10 indirim sunuyor.

Excalibur: Geleceğin Gücü Sende!

Excalibur dizüstü bilgisayarları, oyun tutkunları ve profesyoneller için özel olarak tasarlanmıştır. En yeni nesil işlemciler ve gelişmiş grafik kartlarıyla donatılan Excalibur, kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt vermek için çeşitli konfigürasyon seçenekleri sunar. Ayrıca, 19 Mayıs'a özel indirimlerle Excalibur'un trend tasarımları, herkesin dikkatini çekecek.

Excalibur Dizüstü Bilgisayarlarından Bazı Özellikler:

Excalibur G911: Oyun deneyimini zirveye taşıyan G911, 16" 16:10 çerçeve yapısı ve 240 Hz yenileme hızıyla oyun tutkunlarına gerçekçi bir deneyim sunar. Wide-QHD Paneli ve 500 NIT parlaklıkla, oyunlarda daha canlı ve net görüntüler elde edilir.

Excalibur G870: Metal gövde yapısı ve akıllı turbo fanlarıyla dikkat çeken G870, yüksek grafik performansı ve üstün soğutma sistemiyle öne çıkar. Intel i5 ve i7 işlemcilerle güçlendirilen G870, hem performans hem de estetiği önemseyen kullanıcılar için idealdir.

Excalibur G770: Şık tasarımı ve kompakt kullanımıyla öne çıkan G770, 144Hz FULL HD IPS ekranıyla ultra hızlı senkronizasyon sağlar. 12. Nesil işlemciler ve yüksek adaptör gücüyle, kullanıcılar daha yüksek FPS değerleri elde eder.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler