Selçuklu'dan tekvandoda 2 madalya

Selçuklu'dan tekvandoda 2 madalya

Konya da gerçekleştirilen Kulüpler tekvando şampiyonası tamamlandı. Selçuklu Belediyesi şampiyonada bir gümüş ve bir bronz madalya kazandı.

 

Tekvando Federasyonunun faaliyet programında yer alan Kulüpler Türkiye Tekvando Şampiyonası 26-30 Kasım 2015 tarihleri arasında Konya da yapıldı. Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs Spor Salonu gerçekleştirilen ve 900 sporcunun yer aldığı şampiyona tamamlandı. Şampiyonaya İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Bahçelievler, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ankara Ego, Ankara Ego, Ankara İlbank, Ankara Ulaştırma, Ankara Seven Spor Kulübü, Konya Çatalhöyük Spor Kulübü, Ankara Birlik, İstanbul Tuzla, İstanbul Kasımpaşa, Ankara Birlik, Ankara Adliye, Konya Teaş, İstanbul Pendik, İstanbul Altunçevik, Karaman Performans, Adana Altınkoza, Adana Mavi Lacivert, Bursa Osman Gazi, Meram Belediyesi, İstanbul Yavuz, İstanbul Üsküdar, Manisa Başar, Konya TSYD, Edirne, Muğla ve Selçuklu Belediyespor Kulüpleri katıldı.

4 gün süren ve farklı kategorilerde gerçekleştirilen şampiyonanın ilk gün maçlarında Selçuklu Belediyespor Kulübünden 68 kg da Mehmethan Baysal üçüncü oldu. Şampiyonanın son gün maçlarında tatamiye çıkan Selçuklu Belediyespor kulübü sporcusu Talha Bayram + 87 kg da mücadele ederken ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.