Ahmet Çakar'dan çarpıcı iddia: Galatasaray şampiyonluğu Konyaspor maçında kaybedecek

Ahmet Çakar'dan çarpıcı iddia: Galatasaray şampiyonluğu Konyaspor maçında kaybedecek

Beyaz TV'nin ünlü yorumcusu Ahmet Çakar, çarpıcı tahminlerde bulunarak Galatasaray'ın sezonun son haftasında şampiyonluğu Konyaspor maçında kaybedeceğini iddia etti.

Beyaz TV'nin tanınmış yorumcularından eski FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar, futbolseverleri şaşırtacak bir iddiayla gündeme geldi. Çakar, sezonun son haftasındaki Konyaspor-Galatasaray maçıyla ilgili çarpıcı tahminlerde bulunarak Galatasaray'ın şampiyonluğu kaybedeceğini öne sürdü.

Çakar, sıcak bir İç Anadolu akşamında oynanacak olan maçta Galatasaray'ın öne geçeceğini, ancak 88. dakikada Konyaspor'un bir karambol sonucunda beraberliği yakalayacağını belirtti. Son dakikaların nefes keseceği bir mücadele olacağını ifade eden Çakar, Galatasaray'ın büyük hayal kırıklığı yaşayarak şampiyonluğu kaybedeceğini dile getirdi.

Ayrıca Çakar, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki son hafta oynanacak olan maçın berabere biteceğini ve 38. haftaya 2 puan farkla girileceğini öngördü. Benzer bir senaryonun 2006 yılında Denizlispor maçında yaşandığını hatırlatan Çakar, Fenerbahçe'nin de son hafta İstanbulspor'u farklı mağlup ederek averaj farkıyla şampiyon olacağını iddia etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum