Otobüsten inip kaçmaya başladı: Çantasından milyonlarca liralık uyuşturucu çıktı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucunda, şüpheli bir yolcu tarafından taşınan milyonlarca liralık uyuşturucu otogarda yakalandı.

Konya Emniyet Müdürlüğü'nün dikkatli çalışmaları sayesinde, uyuşturucu kaçakçılarına büyük bir darbe daha indirildi. Beyşehir İlçesi'nde gerçekleştirilen operasyonda, Narkotik Şube Müdürlüğü ve Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Konya'ya gelen bir şehirlerarası otobüsü durdurdu. Yolcular arasında yapılan kimlik kontrolleri sırasında, H.B. isimli bir şahsın tavırları polis ekiplerinin dikkatini çekti.

Şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmamasına rağmen, ekiplerin şüpheleri devam etti ve şahsın takibe alınması kararı alındı. Otobüsün otogara varmasıyla birlikte, şüpheli şahıs hızla otobüsten inip bagaj kısmından bir çanta alarak kaçmaya başladı. Ancak polis ekiplerinin kovalamacası sonucunda şahıs yakalandı.

Yapılan aramalarda, şahsın çantasında piyasa değeri yaklaşık 12 milyon TL olan peçeteye emdirilmiş cannabinoid uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Otobüsten inip kaçmaya başladı: Çantasından milyonlarca liralık uyuşturucu çıktı

Otobüsten inip kaçmaya başladı: Çantasından milyonlarca liralık uyuşturucu çıktı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler