Karatay Belediyesi, Ulaşım İçin Asfalt Serim Atağını Sürdürüyor

Karatay Belediyesi, Ulaşım İçin Asfalt Serim Atağını Sürdürüyor

Karatay Belediyesi, Başak Mahallesi'nde Asfalt Serim Çalışmalarını Hızlandırıyor. Başkan Hasan Kılca, İlçenin Ulaşım Ağını Konforlu Hale Getirme Kararlılığını Vurguladı.

Konya'nın merkezinde bulunan Karatay İlçe Belediyesi, vatandaşların ulaşımını daha modern ve konforlu hale getirmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin Belediye Başkanı Hasan Kılca, ulaşım ağını daha akıcı ve hızlı hale getirme hedefleri doğrultusunda yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Karatay Belediyesi, Ulaşım İçin Asfalt Serim Atağını Sürdürüyor

Başak Mahallesi Yeşil Bursa Sokak'ta devam eden asfalt serim atağıyla birlikte, Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol bakımı, iyileştirme ve sıcak asfalt çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Ayrıca, ilçe sakinlerinin talepleri doğrultusunda parke, bordür ve yol bakımı gibi çalışmalara da ağırlık veriliyor.

Başkan Hasan Kılca, yaptığı açıklamada, planlı ve titiz bir anlayışla yürütülen çalışmaların ilçenin geleceğine dönük önemli yatırımları temsil ettiğini vurguladı. Kılca, "Karatay Belediyesi olarak, ulaşım ağımızı daha konforlu ve güzel bir seviyeye ulaştırmak adına yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. 2024 yılı için yoğun bir asfalt programımız var." dedi.

Karatay Belediyesi, Ulaşım İçin Asfalt Serim Atağını Sürdürüyor

Başkan Kılca, ilçenin çeşitli noktalarında yürütülen çalışmaların, yaşam standardını yükselterek ulaşım ağında akıcılık ve konfor seviyesini artırdığını belirtti. Ayrıca, muhtarlar ve vatandaşların taleplerinin de dikkate alındığını ve çalışma takviminin buna göre belirlendiğini ifade etti.

Karatay Belediyesi, saha çalışmalarını titizlikle takip ederek hizmetlerin sorunsuz bir şekilde hayata geçmesini sağlıyor. Başkan Kılca, "Hemşehrilerimizin daha refah, konforlu ve huzurlu alanlarda hayatını sürdürmesi noktasında gayret göstermeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler