Şehit öğretmen Kırşehir'de anıldı

Şehit öğretmen Kırşehir'de anıldı

KIRŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı, Batman'da terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Şenay...

KIRŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı, Batman'da terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın için anma programı düzenledi.

Kırşehir İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, şehit öğretmen Yalçın, Kırşehir'de gençlere yönelik düzenlenen kamp programı ile anıldı. Anma programı için bir araya gelen gençler, Ahi Evran-ı Veli Camisi'nde kılınan namaz ve edilen duaların ardından Ülkü Ocakları Kırşehir İl Başkanlığı Konferans Salonu'ndaki etkinliğe katıldı.

Burada kitap okuyan gençlere daha sonra şehit öğretmen Yalçın'ın hayatı ve mücadelesiyle ilgili bilgi verildi. Yalçın ve tüm şehitler için dua okuyan gençler, kamp programı kapsamında Kırşehir Şehitliği ve huzurevini de ziyaret etti.

Kamp programı kapsamında gençlere "Gençlik ve Ülkü" konulu seminer verildi.

Çorumlu öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, görev yaptığı Batman'ın Kozluk ilçesinde terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olmuştu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :