Şanlıurfa'da polise yönelik silahlı saldırı

Şanlıurfa'da polise yönelik silahlı saldırı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi ile bazı ilçe belediye başkanları, merkez Eyyübiye ilçesinde silahlı saldırı sonucu yaralanan ve hastaneye kaldırılan polis memurlarını, ziyaret etti- Çiftçi:- "Allah'a şükürler olsun, sağlık durumlarının iyi o

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, merkez Eyyübiye ilçesinde, devriye görevindeyken silahlı saldırı sonucu yaralanan 3 polis memurunu hastanede ziyaret etti.

Eyyübiye'de gerçekleştirilen saldırıda yaralanan 3 polis memuru, 112 Acil Servis ekibince Mehmet Akif İnan Devlet Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıları hastanelerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, polislerin durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çiftçi, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Çiftçi, şunları kaydetti:

"Hastanede polis arkadaşlarımızı ziyaret ettik, Allah'a şükürler olsun sağlık durumlarının iyi olması hepimizi sevindirdi. Şanlıurfa bir huzur şehridir, bu huzuru bozmaya hiç kimsenin gücü yetmez. Emniyet ekipleri, bu şehrin güvenliği için canla başla çalışıyorlar. Bu olayda el yapımı bir bomba atılarak patlama olayı gerçekleştirilmiştir, olayı tamamıyla lanetliyoruz. Biz memleketimizde huzur istiyoruz, Şanlıurfa bir huzur ve barış kentidir burada hiçbir surette bu olaylar emellerine ulaşmayacak, emniyet camiamıza geçmiş olsun diyoruz."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :