Ölen köpeği hastaneye götürmeyen 112 ekibinin darbedilmesi

Ölen köpeği hastaneye götürmeyen 112 ekibinin darbedilmesi

Adana'nın Kozan ilçesindeki olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı

ADANA (AA) - Adana'nın Kozan ilçesinde hasta ihbarına giden 112 Acil Servis ekibinin, ölen köpeklerinin ambulansla hastaneye götürülmesini isteyen kişilerce darbedilmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Soruşturma kapsamında polis ekiplerince gözaltına alınan Necati G. (29) ve Adem M'nin (53) Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Daha sonra Kozan Adliyesine götürülen şüpheliler, savcılık sorgusunun ardından sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

- Olay

Kozan ilçesinde 112 Acil Servis ekibi, hasta ihbarı üzerine Mahmutlu Mahallesi Küçük Cami Sokak'ta belirtilen adrese gitmiş, ihbarda bulunan kişiler köpeklerinin öldüğünü söyleyerek hastaneye götürülmesini istemişti.

Sağlık ekibinin ölen köpeği hastaneye götüremeyeceklerini söylemesi üzerine şüpheliler, sopa ve bıçakla saldırdıkları ambulanstaki görevliler Ümit Koçak (52) ve Baran Kaya'yı (26) darbederek kaçmıştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilmiş, yaralı sağlık görevlileri başka bir ambulansla Kozan Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :