Nevşehir'de asayiş uygulamaları

Nevşehir'de asayiş uygulamaları

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de çeşitli suçlardan aranan üç kişi tutuklandı.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih Sultan Mehmet...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'de çeşitli suçlardan aranan üç kişi tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde seyir halinde olan bir aracı durdurmak istedi. Polisin ikazlarına rağmen kaçmaya çalışan araç, takip sonucu yakalandı.

Kimliği açıklanmayan şahsın üzerinde ve iş yerinde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde kullanımına yarayan çeşitli malzemeler ele geçirildi.

Şahıs hakkında "uyuşturucu madde satın almak, bulundurmak veya kabul etmek ve görevi yaptırmamak için direnme, mala zarar verme" suçlarından yasal işlem yapıldı.

Öte yandan, Nevşehir 1. Ağır Ceza Mahkemesince "kasten öldürme" suçundan kesinleşmiş 8 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan M.S, Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince yapılan istihbari çalışma sonucu yakalanırken, hakkında Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "cinsel taciz" şüphesiyle arama kararı verilen A.B. gözaltına alındı.

Her iki zanlı da emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :