Motosikletiyle çıktığı Türkiye turundan dönerken kaza yaptı

Motosikletiyle çıktığı Türkiye turundan dönerken kaza yaptı

Hayvan haklarına dikkati çekmek için ülke turuna çıkan Semih İğdigül, turu tamamlayıp başlangıç noktası olan Mersin'in Erdemli ilçesine dönerken geçirdiği kaza sonucu yaralandı

MERSİN (AA) - Mersin'in Erdemli ilçesinden geçen yıl hayvan haklarına dikkati çekmek için motosikletiyle Türkiye turuna çıkan Semih İğdigül, turu tamamlayıp başlangıç noktasına dönerken trafik kazası geçirerek, yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 14 Temmuz 2015'te motosikletiyle Erdemli ilçesinden yola çıkan İğdigül, Türkiye'nin birçok kentine gittikten sonra turu tamamlayıp, başlangıç noktasına dönmeye başladı.

Erdemli ilçesi merkezine 5 kilometre kala Arpaçbahşiş Mahallesi'nde bir otomobille çarpışması sonucu yaralanan İğdigül, Erdemli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

İğdigül, hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye turu kapsamında 20 hayvan barınağını ziyaret ettiğini ve 200 bine yakın öğrenciyle buluştuğunu anlatarak, şöyle devam etti:

"Gittiğim her yerde hayvan hakları için çocuklara eğitim verdim. Turu tamamlayıp Mersin'e geldiğim gün önüme aniden çıkan bir otomobile çarparak talihsiz bir kaza yaptım. Sol kolum kırıldı ve ayaklarımda sıyrıklar meydana geldi. 25 bin kilometre yol yaptıktan sonra kaza yapmam çok üzücü. Önemli olan can sağlığı. Çok şükür fazla bir şey yok ama ne olursa olsun hayvan haklarını savunmaya devam edeceğim."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler