Meryem Uzerli, Can Ateş'e geri mi dönüyor?

Meryem Uzerli, Can Ateş'e geri mi dönüyor?

Muhteşem Yüzyıl" dizisi müdavimlerinin yakından tanıdığı Meryem Uzerli, anne olduktan sonra yaşadıklarını, ayrıldığı sevgilisi ve çocuğunun babası olan Can Ateş'le kızı Lara'nın doğumundan sonraki ilişkilerini Elle dergisinin ekim sayısı için verdiği röpo

 "Lara benim için en büyük hediye" diyen Uzerli, çocuğunun babasıyla artık görüştüklerini ama arkadaş olduklarını söyledi.

"Can ve ben birkaç ay önce bir araya geldik ve 'Bunlar nasıl, neden oldu?' diye her şeyi konuştuk. Can ve ben arkadaşız. Lara'yı çok seviyoruz ve bir anne baba olarak onu mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. O Lara'nın babası, ben de Lara'nın annesiyim. Lara hayatımızda olduğu için mutluyuz" diyen Uzerli, Can Ateş'in bebeğini istediği zaman görebileceğini söyledi ve şöyle devam etti: "Kapım ona her zaman açık. Biz arkadaşız, zaten çok telefonlaşıyoruz, mesajlaşıyoruz. O kadar."

 Peki, Meryem Uzerli, Can Ateş'le sadece arkadaşken hayatında sevdiği bir erkek var mı?

"Yeni bir aşka hazırım"

Bu soruya Uzerli'nin yanıtı, "Şu anda yeni bir aşk aramıyorum. Ama günün birinde birini yine sevebilirim. Hayatımı paylaşacağım bir insanın özlemini duyuyorum. Ancak o kişiyle ne zaman karşılaşacağımı Alah bilir. Ama onu yakın zamanda gönderirse de olur. Sanki buna hazırım" şeklinde oldu.

Etiketler :