Burcu Esmersoy Eleştiri Oklarının Hedefinde! Birlik Çağrısı Yaptı

Burcu Esmersoy Eleştiri Oklarının Hedefinde! Birlik Çağrısı Yaptı

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un İsrailli oyuncu Gal Gadot'un "İsrail'in yanındayım" paylaşımını beğenmesi sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. Esmersoy, tepkilerin ardından açıklama yaparak, İsrail ile birlikte durmadığını vurguladı.

Burcu Esmersoy'un Beğenisi Tepki Çekti

Türk ünlü sunucu Burcu Esmersoy, İsrail'in Gazze'de devam eden saldırıları sırasında İsrailli oyuncu Gal Gadot'un "İsrail'in yanındayım" ifadelerini içeren bir sosyal medya paylaşımını beğenmesi nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kaldı. İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik sivil katliamı devam ederken, Esmersoy'un bu beğenisi sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılandı.

Esmersoy'dan Açıklama Geldi

Tepkilerin ardından Burcu Esmersoy, sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklama yaparak, beğenisinin yanlış anlaşıldığını belirtti. Esmersoy, El Ehli Hastanesi'nde yaşanan ölümleri ve yaralanmaları içeren saldırı dahil olmak üzere Gazze'de yaşanan korkunç olaylara tepkisini her fırsatta gösterdiğini ifade etti. Ayrıca, bu durumun kimin hatası olduğunu araştırdığını ve Gazze'deki yaşananlar konusunda İsrail ile birlikte durmadığını net bir şekilde belirtti.

Esmersoy'dan Birlik Çağrısı

Esmersoy, yaşanan bu büyük felaket karşısında tüm dünyanın birlik olması gerektiğini vurgulayarak, öfkenin yanlış kanallara yönlendirilmesi yerine savaşa ve savaşın her türüne lanet etme zamanı olduğunu söyledi. Ünlü sunucu, kamuoyunu meşgul ettiği için özür diledi ve birlik çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.