Mehmet Özdilek: Hakettik

Mehmet Özdilek: Hakettik

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Salburg karşılaşmasında puanı hakettiklerini söyledi

 

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, her şeyin kurguladıkları gibi gittiğini ve puanı hak ettiklerini söyledi. Özdilek maçı şu sözlerle değerlendirdi:

OFANSTA DİKKATLİ OLSAK FARKLI OLABİLİRDİ

Rakibin güçlü olan yönlerine tedbirler aldık. Rakibe neredeyse pozisyon vermeden maçı bitirdik. Ofansta dikkatli olsak farklı olabilirdi. İlk deplasman puanını aldık, kulüp tarihi açısından anlamlı. Guimaraes'in kazanması grubu allak bullak yaptı. Marsilya maçı için buradan alacağımız sonuç çok önemliydi. Marsilya ile bir final oynayacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler, yürekli ve cesaretli oynadılar ve her şeyden öte soğukkanlı oynadılar.

İŞİMİZ DAHA BİTMEDİ

Gol konusunda ufak tefek sıkıntılarımız var. 6 gündür takımdayım. Moral-motivasyon ve özgüven anlamında çok sağlıklı geri bildirimler alıyorum. İşimiz daha bitmedi. Önümüzde çok zorlu deplasmanımız var. Sivas maçından da istediğimiz sonucu alırsak, 15 günlük süreç ilaç gibi gelecek. Bu puan "Biz de varız" olgusu için çok önemliydi, ülke açısından çok önemliydi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM OYUNCULARIMIZ YETENEKLİ

Mevcut kadromuz içinde tüm oyuncularımız yetenekli. 4-5 oyuncuyu tercih ettik. Zihinsel olarak hazır olmalılar. Oynayan oynamayan fark etmez, elinden gelenin en iyisini yaptı. Herkes alkışa değer bir performans sergilediler. Her yönüyle hazırdılar. Salzburg bizi yense garantileyecekti belki de, bu şartlarda geldik. Lig maçıyla başlayan, iyi oynama silsilesi bu maça da yansıdı. Her şey kurguladığımız gibi oldu. Duran toplarda etkililer, pozisyon vermedik. Baştan sona her şey istediğimiz gibi gitti, hak edilen bir puan oldu.

 

Etiketler :