Mehmet Özdilek eski takımı Konyaspor’a karşı

Mehmet Özdilek eski takımı Konyaspor’a karşı

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Atiker Konyaspor’u ağırlayacak Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, eski takımı Konyaspor’a karşı mücadele edecek

 

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Atiker Konyaspor’u ağırlayacak Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’da teknik direktör Mehmet Özdilek, eski takımı Konyaspor’a karşı mücadele edecek. Geçtiğimiz sezona Mustafa Reşit Akçay’la başlayan yeşil-beyazlılarda alınan kötü sonuçlar sonrası Akçay’la yollar ayrılmış takımın başına Mehmet Özdilek getirilmişti.

14 MAÇTA 14 PUAN

Mehmet Özdilek, Konyaspor’un başında 14 Süper Lig maçına çıktı. Yeşil-beyazlılar, 14 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Konyaspor, Mehmet Özdilek yönetiminde Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde çıktığı 23 maçta ise 6 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. 

KOLTUĞUNU SERGEN’E BIRAKTI

Küme düşme hattından uzaklaşamayan Konyaspor’da ilerleyen haftalarda Mehmet Özdilek’le de yollar ayrıldı ve takımın başına Sergen Yalçın getirildi. Pazar günkü maçta Mehmet Özdilek eski takımı Konyaspor’a karşı bu kazanmak için mücadele edecek. 

Etiketler :