KÖSEOĞLU VE DARILMAZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

KÖSEOĞLU VE DARILMAZ AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu’nun kızı Hacer Feyza, Eski Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr.Gökhan Darılmaz’ın oğlu Ahmet Mehdi ile hayatını birleştirdi

koseoglu--darilmaz--(4)-003.jpg

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Köseoğlu’nun kızı Hacer Feyza ile Eski Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr.Gökhan Darılmaz’ın oğlu Ahmet Mehdi dünya evine girdi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde nikahı Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek kıydı. Betül ve Ahmet Köseoğlu çiftinin kızları Hacer Feyza; Züleyhan ve Gökhan Darılmaz çiftinin oğulları Ahmet Mehdi ile hayatını birleştirdi Çiftin düğün merasimleri Mavera Kır düğün bahçesinde gerçekleştirildi.

NİKAHI AKYÜREK KIYDI

Hafız Ahmet Çalışır’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan düğünde nikahı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek kıyarken; gelin ve damadın nikah şahitliklerini eski Tarım Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, KOSKİ Genel müdür Yardımcısı Mehmet Köseoğlu, Mehmet Duran ve Nurettin Ünlü yaptı. Eski Tarım Bakanı Prof. Dr. Sami Güçlü de mutluluk dileyerek evlilik cüzdanını gelin ve damada birlikte teslim etti.

koseoglu--darilmaz--(33).jpg

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Hasan Basri Balcı Hocaefendi’nin nikah duasının ardından düğüne davetli olarak katılan Makedonyalı Sanatçı Mesut Kurtiş ilahiler seslendirdi. Türk Halk Müziği Sanatçısı Uğur Demirci’nin söylediği birbirinden güzel türkülerle renklenen gecede Elazığ’dan gelen folklor ekibi de yöresel oyunlar sergiledi. Geleneksel Konya pilavının ikram edildiği düğüne çok sayıda ilçe belediye başkanı, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, kurum müdürleri, akademisyenler, doktorlar, yazarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Memleket Gazetesi olarak Hacer Feyza ve Ahmet Mehdi Darılmaz çiftine mutluluklar diler, Köseoğlu ve Darılmaz ailelerini kutlarız.

Ferit Hepokur-Memleket 

koseoglu--darilmaz--(15).jpg