'Konyaspor'un Eto'o'nun parasını ödeyecek durumun yok' Kriz büyüyor!

'Konyaspor'un Eto'o'nun parasını ödeyecek durumun yok' Kriz büyüyor!

Konyaspor'da Eto'o krizi giderek büyüyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Yönetimin şu an Eto’o’nun alacağını karşılayacak durumu yok" dedi

 

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, takımdan ayrılması gündemde olan yıldız isim Samuel Eto’o hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kamerunlu futbolcunun maliyetinin çok yüksek olduğunu dile getiren Çalımbay, “Eto’o ile ilgili problem çok basit. Yönetimin şu an Eto’o’nun alacağını karşılayacak durumu yok. Eto’o da böyle bir transfer ve sözleşme yapmış tabii devam ettirmek istiyor. Yönetim ise bir indirim yap ya da kendine bir kulüp bul diyor” diye konuştu.

'GİTMEK İSTEYEN KİMSEYİ TUTMAMAK LAZIM'

Mehdi Bourabia'nın transfer olmasıyla ilgili ise Çalımbay, "Takımımızdan çok memnunuz. Her şey mükemmel geçti. Biz aslında Mehdi Bourabia'yı bırakmak istemiyorduk önüne çok büyük bir fırsat çıktı. Çok istedi transfer olabilmek için benimle konuştu. Gitmek isteyen kimseyi tutmamak lazım. İkinci yarı zaten istediği performansı göstermemiş. Aklı İtalya'dan gelen teklifte kalmış. Daha önce bir oyuncu düşünüyorduk şimdi Mehdi'nin gitmesi ile iki kişi almamız lazım. Çok oyuncu ile görüştük ama olmadı. Samuel Eto'o'nun da bir problemi var. Kampa transferleri yetiştirmemiz lazım" şeklinde konuştu.

konyaspor-etoo.jpg

ETO'O'NUN YILLIK 2,5 MİLYON EURO MAALİYETİ VAR

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da da benzer sorunları yaşayan Eto'o Antalyaspor'un fiyat indirimi teklifini kabul etmemişti. Ligden düşme tehlikesi yaşayan Atiker Konyaspor yönetimi devre arasında kesenin ağzını açmış 37 yaşındaki yıldız futbolcuyu yıllık 2,5 milyon euroyu bulan maaliyetle transfer etmişti. Yönetim Jahovic'i de 1,5 milyon euro bonservis ücreti ödeyerek Göztepe'den yıllık 1 milyon euroyu bulan maaliyetle renklerine dahil etmişti. Eto’o ligin 2. devresinde Antalya’da oynanan maçta kırmızı-beyazlı taraftar tarafından üzerlerinde resminin olduğu dolarlar saçılarak protesto edilmişti.

antalyaspor-konyaspor-(5)-copyy.jpg

 

 

Etiketler :