Konyaspor'da kara bulutlar kol geziyor

Konyaspor'da kara bulutlar kol geziyor

Hem saha dışında yaşanan gelişmeler hem saha içerisinde alınan başarısız sonuçla, Atiker Konyaspor’da kara bulutların dolaşmasına neden olurken gelecek adına duyulan kaygıları giderek artırıyor

 

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’a 2-0 yenilen Atiker Konyaspor, 5. maçında 4. yenilgisini aldı. Yeşil-beyazlı taraftarlarda ve şehir takımın geleceği ile büyük bir karamsarlık hakim. 

PFDK verilen 5 maçlık seyircisiz oynama cezası, ligin ilk maçında Traore’nin ayağının kırılarak il yarıyı kapatması, ardından Ahmet Şan’ın telefonunda “Bylock” tespit edilmesi ve Şan’ın istifası, sonrasında da Tahkim Kurulu’nun PFDK cezasını onaması, Taraftardan Sorumlu Yönetici İsa Gürler’in zehir zemberek sözlerle istifa etmesi, Ali Çamdalı’nın Mustafa Reşit Akçay tarafından kadro dışı bırakılması, bazı futbolcuların Çamdalı’na verilen destek ve tüm bunların üzerine saha içerisinde alınan başarısız sonuçlar, Atiker Konyaspor üzerinde karabulutların oluşmasına neden oldu.

AKHİSAR MAÇI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Atiker Konyaspor’da gelinen sonuçta bu hafta oynanacak Teleset Mobilya Akhisarspor maçı çok önemli hale geldi. Yeşil-beyazlılar alacağı galibiyetle üzerindeki kara bulutları bir nebze olsa da dağıtacak ancak alınacak yenilgi sonrası ise Konyaspor’da çok daha zor günler başlayacak. Olası bir mağlubiyet sonrası yönetimin başarısızlığın faturasının Mustafa Reşit Akçay’a çıkararak ve yolları ayırabileceği konuşulurken gözler geride kalan 5 haftada Lbaşarılı bir performans sergileyerek 10 puan toplayan Teleset Mobilya Akhisarspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlılar bu anlamda Cumartesi günü hayati bir maça çıkacak.