Konyaspor'da Gökhan Töre sevinci!

Konyaspor'da Gökhan Töre sevinci!

Orkan Çınar'ı kiralamaya sıcak bakmayan Beşiktaş yönetimi Gökhan Töre'nin takıma dönmesiyle fikrini değiştirdi. Konyaspor'un ısrarla istediği Orkan transferinde büyük ölçüde anlaşma sağlandığı, imzanın yakın olduğu öğrenildi.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek'in “Onu ben keşfettim takımda mutlaka görmek istiyorum” diyerek ısrarla istediği Orkan Çınar’ın Konyapor’a transferi konusunda yeni bir süreç başladı.

Daha önce “oyuncu satmayı düşünmüyoruz” açıklaması yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Gökhan Töre’nin takıma dönmesiyle  birlikte düşüncesini değiştirerek Orkan’ı kendini geliştirmesi için bir başka bir kulübe satmaya sıcak baktığı öğrenildi. Atiker Konyaspor’da, Mehmet Özdilek’in bizzat ilgilendiği transfer konusunda büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı, bir aksilik çıkmadığı takdirde imzalarının atılacağı öğrenildi.

 

untitled-1-copy-144.jpg

Sakatlığı geçen ve  geçtiğimiz günlerde takımla birlikte çalışmalara başlayan Gökhan Töre için Teknik Direktör şenol Güneş, "En son transferimiz Gökhan" değerlendirmesi yapmıştı

 

orkan-cinar.jpg

 

Orkan Çınar'ın ilk yarıdaki performansı
Sezon başında Gaziantepspor'dan transfer edilen Orkan Çınar, ligin ilk yarısında Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde 3 maçta forma giydi. Bu maçlarda 1 gol 3 asistlik performans sergileyen 1996 doğumlu Orkan, özellikle Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Leipzig maçında ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çekmişti