Konyaspor Umar ve Musa için Osmanlıspor'u bekliyor

Konyaspor Umar ve Musa için Osmanlıspor'u bekliyor

Rıza Çalımbay’ın ısrarla istediği Musa Çağıran ve Aminu Umar için başkent temsilcisine teklifini sunan Konyaspor, Osmanlıspor’un cevabını bekliyor

Atiker Konyaspor yönetimi teknik direktörü Rıza Çalımbay’ın ısrarla istediği Musa Çağıran ve Aminu Umar için başkent temsilcisi Osmanlıspor’un cevabını bekliyor. Taliplerinin çok olması nedeniyle fiyat yükselten Başkent ekibine son teklifini sunan Konyaspor, olumsuz cevap almasın halinde başka transferlere yönelecek.

ÇALIMBAY İSTİYORUM

Radyospor'a konuk olan teknik direktör Rıza Çalımbay, iki oyuncuyu ısrarla istediğini belirterek şunları söylemişti: "Amini Umar ve Musa Çağıran ile yönetim ilgileniyor. Gerekli görüşmeler yapılıyor. İnşallah sonucu çok iyi olur. Umar ve Musa'yı takımımda görmek istiyorum. Bizim de ihtiyacımız olan bir bölge. Zaten bir oyuncu alacaktık ancak bu bölgede Mehdi Bourabia’da gidince 2 oyuncu ihtiyacımız oldu."

ETO’ONUN PROBLEMİ VAR

Eto'o hakkında da konuşan deneyimli hoca, şu ifadeleri kullanmıştı:"Golcü oyuncu aramıyoruz. Eto’o ve yönetim bazı problemleri var bunlar çözülmeye çalışılıyor. Yönetim bir maaş dengesi sağlamak istiyor ancak Eto’o’nun da maaşı biraz yüksek. Belki iyi bir teklif gelirse kulüp Eto’o’yu bırakabilir. Bursaspor’dan Eto’o’ya teklif var mı bilmiyorum. Bu konu ile yönetim ilgileniyor. Benim bildiğim mali açıdan Eto’o ve yönetimin bazı sorunları çözmeye çalıştığı.” Öte yandan Umar ve Musa Çağıran’ın  bugünkü Osmanlıspor antremanına katılmadığı öğrenildi. Bu gelişme transferler gerçekleşiyor mu sorusunu beraberinde getirdi. 

rota-(2).jpg