Konya'da şehit düşen Uzman Çavuş Ercan Güven'in memleketinde müzikler kesildi

Konya'da şehit düşen Uzman Çavuş Ercan Güven'in memleketinde müzikler kesildi

Bozdoğan Belediye Başkan Adayı Galip Özel, Konya'daki askeri kazada şehit olan bir askerin acı haberinin ardından seçim çalışmalarında müziği keserek şehide saygı gösterdi.

Bozdoğan ilçesi, seçim heyecanının ortasında bir dizi duygusal an yaşadı. Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda eğitim uçağının düşmesi sonucu Uzman Çavuş Ercan Güven'in şehit haberi, ilçede derin bir üzüntü yarattı. Ancak, bu acı haberin ardından Bozdoğan'ın Belediye Başkan Adayı Galip Özel'in sergilediği duyarlılık, takdir topladı.

Özel, seçim çalışmalarını sürdürürken, şehit haberiyle birlikte müziği susturdu. Rakiplerinin uzun konvoylar eşliğinde davul zurna ile devam ettiği seçim kampanyasına karşın, Özel'in sessizliği ve saygı duruşu dikkat çekti. Destekçilerine seslenen Özel, "Her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulanarak vatan edindiğimiz memleketimizde, şehitlerimize saygı bize göre her şeyden önde gelir." diyerek, kararlarının arkasında durdu.

Bozdoğan'da sessizlik hakim olurken, Özel'in bu tavrı ilçe halkı tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Ancak, diğer adaylardan da aynı duyarlılığı beklediklerini ifade ettiler. Ufuk Altıntaş gibi diğer adayların da benzer bir tutum sergilemeleri bekleniyor.

Bozdoğan'da seçim atmosferi, bu anlamlı duruşla birlikte farklı bir boyut kazandı. Galip Özel'in sergilediği duyarlılık, sadece bir siyasi adayın değil, aynı zamanda bir vatandaşın ve yönetici adayının sorumluluk bilinciyle alınan bir karar olarak kayda geçti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.