Konya'da hediyelik eşyacıya kaçak tütün operasyonu!

Konya'da hediyelik eşyacıya kaçak tütün operasyonu!

Konya’nın Beyşehir İlçesinde polisin müzik ve hediyelik eşya satışı yapan bir iş yerine düzenlediği operasyonda çok sayıda kaçak tütün ve boş makaron ele geçirildi.

Konya’nın Beyşehir İlçesinde Müzik ve Hediyelik Eşya işi yapan bir iş yerine düzenlenen operasyonda çok sayıda tütün ve boş makaron ele geçirildi. Şahsın ev, işyeri, depo ve aracında yapılan aramada kaçak tütün mamüllerinin yanı sıra 1 ruhsatsız pompalı tüfek ve 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ele geçirilerek el konuldu.

Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesiyle çalışan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

İşyeri, evi, deposu ve aracı didik didik arandı

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince kaçakçılara yönelik operasyonlar için düğmeye basıldı. Yapılan çalışmalarda Müzik ve Hediyelik Eşya işi yapan bir iş yerinde kaçak tütün ve tütün mamulleri olduğunu tespit eden polis ekipleri iş yerine, bir eve, bir araca ve bir depoya operasyon düzenledi.

Polis Ekiplerince yapılan aramalarda bandrolsüz 465.200 adet boş makaron, bandrolsüz 17.840 adet doldurulmuş makaron sigara, 64.600 kg. kıyılmış tütün, 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek ve 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği ele geçirilerek el konuldu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

t.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.