Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda uçuşlar normale döndü

Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda uçuşlar normale döndü

Corendon Airlines'ın Köln-Alanya/Gazipaşa uçuşunda yaşanan lastik patlaması sonrası güvenli iniş ve hızlı müdahale ile seferler normal seyrinde.

Corendon Airlines Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, dün sabah gerçekleşen CAI1031 seferinde Köln-Alanya/Gazipaşa arasında seyahat eden yolcular, 9H-TJF tescilli Boeing 737-800 tipi uçaktaki lastik patlaması sonrası güvenli bir şekilde indirildi.

Uçak pist üzerinde emniyetle dururken, herhangi bir yaralanma veya sağlık sorunu yaşanmadı.

Corendon Airlines'ın teknik ekibi, Alanya Gazipaşa Havalimanı yetkilileri ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan detaylı incelemelerin ardından, pist ve uçak üzerinde gerekli kontroller tamamlandı.

Dün gece itibarıyla pist, uçak trafiğine yeniden açıldı ve Corendon Airlines'ın Alanya Gazipaşa operasyonları normal seyrinde devam ediyor. Bu olay, şirketin hızlı ve etkili müdahalesiyle yolcuların güvenliği açısından olumlu bir sonuçla sonuçlandı.

Gazipaşa-Alanya Havalimanı'nda uçuşlar normale döndü

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler