Başkan Altay Yunanistan’daki Türkler'le buluştu

Başkan Altay Yunanistan’daki Türkler'le buluştu

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yunanistan'daki Türk toplumuyla bir araya gelerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) Başkanı ve aynı zamanda Konya Büyükşehir Belediye Başkanı olan Uğur İbrahim Altay, Yunanistan'daki Türk toplumuyla buluşarak önemli mesajlar verdi. Altay, Türk dünyasının farklı bölgelerindeki soydaşlarla bir araya gelmenin ve onların yanında olmanın kıymetine dikkat çekti.

Başkan Altay Yunanistan’daki Türkler'le buluştu

Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ifade eden Başkan Altay, Yunanistan'daki soydaşlarla bir araya gelmenin büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Yunanistan DEB Partisi Genel Başkanı Çiğdem Asafoğlu, Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Sedat Hasan gibi önemli isimlerle yapılan görüşmelerin ardından İskeçe Çınar Camii'nde Cuma namazında buluşuldu. Altay, kendilerini en iyi şekilde ağırlayan soydaşlara teşekkür ederek misafirperverliklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Başkan Altay Yunanistan’daki Türkler'le buluştu

Türk dünyasının birlik ve beraberliğini güçlendirmek adına gerçekleştirilen bu etkileşimlerin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Altay, Türk toplumunun dayanışma ve destek içinde olması gerektiğine vurgu yaptı. Bu buluşmaların, Türk dünyasının ortak geleceği için güçlü bir adım olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler