Karatay Belediyesi'nden Asfalt Seferberliği: Yol Altyapısı Güçlendiriliyor

Karatay Belediyesi'nden Asfalt Seferberliği: Yol Altyapısı Güçlendiriliyor

Karatay Belediyesi, ilçedeki yol altyapısını güçlendirmek için yoğun bir çalışma yürütüyor. İlçe merkezi ve en uzak mahallelerde asfalt serimi ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Karakaya - Divanlar Bağlantı Yolu Çalışmaları Sürüyor

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karakaya ve Divanlar Mahallesi arasındaki bağlantı yolunda önemli bir çalışma yürütüyor. Geçtiğimiz dönem 22 kilometrelik bağlantı yolunun 13 kilometresini tamamlayan ekipler, kalan 8,5 kilometrelik yolun altyapı çalışmalarına başladı. Bu çalışmalarla bölgedeki ulaşım ağı daha akıcı hale getiriliyor.

İstiklal Mahallesi'nde Asfalt Serimi Devam Ediyor

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, alt yapısı hazırlanan bölgelerde başlattıkları asfalt seferberliğinin İstiklal Mahallesi'nde sürdüğünü belirtti. Başkan Kılca, yollarda standardın yükselmesi için gece gündüz çalıştıklarını ifade ederek, "Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yol medeniyettir anlayışı ile hareket ettik. Yeni dönemimizde de ilçemizin ulaşım kalitesinin yükselmesi noktasında etkin ve kararlı bir çalışma yürütüyoruz" dedi.

Karatay Belediyesi'nden Asfalt Seferberliği: Yol Altyapısı Güçlendiriliyor

Her Mahalleye Eşit Hizmet

Başkan Hasan Kılca, Karatay’ın tüm mahallelerinde sathi kaplama, yol genişletme ve parke yenileme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü vurguladı. "Yol çalışmalarımızda yoğun bir iş planını sahada uygulamaya devam ediyoruz. Merkez ve merkeze uzak ayrımı yapmadan her mahallemizin ulaşım ağını akıcı hale getiriyoruz. Karataylı hemşehrilerimize hizmet etmeyi seviyoruz. Tüm çalışmalarımız vatandaşlarımızın hayat standartlarını daha yukarıya çıkarabilmek için" şeklinde konuştu.

Karatay Belediyesi, alt yapısı tamamlanan yolların kalite standardını artırmaya ve konforlu yolları vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu çalışmalar sayesinde ilçe genelinde ulaşım ağı güçlendiriliyor ve vatandaşların yaşam kalitesi yükseltiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.